Kuka päättää Sinun Lainojesi ehdot?

Vai otatko annettuna, mitä osamaksujen kuukausikulu on? Sinun kannattaa ottaa itse Sinun Taloutesi hallintaan. Nettotuloihin ei välttämättä voi vaikuttaa kovijnkaan paljon. Asumiskulut ovat myöskin sellaiset kuin ne ovat?

Toisaalta tarvitset kotiin hankintoja, joita on helppo tehdä osamaksulla. Mutta kun osamaksuja on paljon, niin niistä muodostuu kuukaudessa iso summa. Tällöin taloudellinen liikkumavarasi on hyvin pieni.

Sinunlainasi.fi palvelussa sinä päätät lainastasi. Sinä valitset sopivan kuukausierän ja takaisinmaksuajan. Nyt on aika päättää itse Sinun Lainoistasi.

Sinunlainasi.fi palvelu on maksuton ja et sitoudu mihinkään. Kilpailutat yhdellä hakemuksella jopa 20 rahoituslaitosta. Sinä valitset lainasumman. Sinä valitset laina-ajan. Ja sen myötä kuukausierän suuruuden.

Harkitessa auton hankintaa, kannattaa se ottaa huomioon hakiessasi lainaa tai erikseen mahdolista autolainaa. Jos ostat auton osamaksulla, se on taas yksi kuukausierä lisää. Mutta jos yhdistät lainat ja kilpailutat ne sinunlainasi.fi palvelun kautta, hoidat lainojen yhdistämisen ja auton hankinna samalla kerralla.